Inschrijven

Onze praktijk staat open voor nieuwe inschrijvingen van mensen die in deze regio (komen) wonen. Voor het aanmelden in onze praktijk kunt u gebruik maken van dit inschrijfformulier.

Woont u verder weg dan een kwartier reisafstand?

Dan is het helaas niet mogelijk om u bij ons in de praktijk in te schrijven. Bij twijfel kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze praktijk.

Kennismaking

Zodra u zich hebt ingeschreven, vragen wij het oude medisch dossier op bij uw vorige huisarts. Deze ontvangen wij meestal binnen 2-4 weken. Daarna stellen wij het zeer op prijs als u een kennismakingsgesprek plant met een van onze huisartsen. 

Wilt u vooraf aan uw inschrijving al kennismaken
met een van de huisartsen?

Dat is zeker mogelijk. Er wordt dat een kort gesprek gepland waarin u uw aanvullende vragen aan de huisarts kunt stellen. Daarna kan u dan uw keuze maken. 
Let op: omdat wij op dat moment nog niet uw behandelend huisarts zijn, kunnen wij in een dergelijk gesprek nog niet ingaan op uw medisch-inhoudelijke zaken. Algemene vragen kunnen wel gesteld worden. 

praktijk-mheer.jpg

Benieuwd hoe u zich kunt uitschrijven?

Wilt u zich uitschrijven als patiënt, dan vragen wij u om contact op te nemen met de assistente. Zodra u bent uitgeschreven en aangemeld bij uw nieuwe huisarts, dragen wij uw dossier over aan uw nieuwe huisarts.