Huisartsenpost Maastricht

Contact

Heeft u een spoedeisende klacht of een klacht die niet kan wachten tot uw eigen huisarts weer bereikbaar is? Buiten kantoortijden belt u voor spoedzorg naar de huisartsenpost op 043-3877777.

Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens en medicatie-overzicht bij de hand.

Adresgegevens

Stichting Huisartsenpost Maastricht & Heuvelland
P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht
043-3877777
www.hapmaastricht.nl

Veelgestelde vragen

Wat is de Stichting Huisartsenpost Maastricht & Heuvelland?

De SHMH is een samenwerkingsverband van alle huisartsen van de gemeenten Eijsden-Margraten, Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul dat voorziet in spoedeisende huisartsenhulp buiten kantoortijden: iedere dag tussen 17.00 uur 's avonds en 8.00 uur 's ochtends, gedurende het hele weekend en op alle erkende feestdagen.

 

Kan ik zomaar naar de huisartsenpost?

Nee. Het is voor uzelf en voor de organisatie van belang om eerst te bellen naar de huisartsenpost en uw klacht voor te leggen aan de doktersassistente die u aan de lijn krijgt. Samen met u wordt bekeken of er een eventuele afspraak voor een consult of een visite gemaakt wordt.

Met welke problemen kan ik niet terecht bij de huisartsenpost?

Hinderlijke maar niet spoedeisende klachten kunnen wachten tot het eerstvolgende normale spreekuur van uw eigen huisarts. Het is niet de bedoeling om de huisartsenpost te raadplegen voor een second opinion of als u op werkdagen geen tijd heeft om uw eigen huisarts te bezoeken.