Ons team

Maak kennis met het team van Huisartspraktijk Mheer.

Team-Mheer.jpg
Herman Debets.jpg

Herman Debets

Waarnemend huisarts
BIG nummer 39020574401.
Spreekuur op: vrijdag.

lees meer over Herman

Na enkele jaren waarnemen in de Randstad en Zuid-Limburg, ben ik van 1995 tot en met 2022 huisarts en praktijkhouder geweest in Mheer. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan; in het begin werkte ik net als mijn voorganger alleen met mijn echtgenote in de apotheekhoudende praktijk, maar inmiddels is er een voltallig team.

Sinds januari 2023 is de praktijk overgenomen door mijn dochter Vera, heb ik wekelijks spreekuur op vrijdag en val ik in ten tijde van vakantie en afwezigheid.

Vera.jpg

Vera Debets

Praktijkhoudend huisarts
BIG nummer 79919235801.
Spreekuur op: maandag, dinsdag en woensdag.

lees meer over Vera

Ik ben geboren in Delft en opgegroeid vanaf mijn 5e levensjaar in Mheer. In 2008 ben ik gestart met mijn geneeskunde-opleiding in Utrecht. Hierna heb ik 1 jaar als zaalarts gewerkt op de afdeling Geriatrie in het ziekenhuis van Gouda. Geïnspireerd door het werk van mijn ouders, besloot ik in 2016 om in mijn vaders voetsporen te treden en de huisartsopleiding te gaan volgen.

Vanaf januari 2019 ben ik werkzaam in Huisartspraktijk Mheer en in januari 2023 heb ik de praktijk van mijn ouders overgenomen. Ik werk met veel plezier en houd in de volle breedte van mijn vak. Ik vind het belangrijk om kwalitatief goede medische zorg te leveren, maar ook in te spelen op de vragen en zorgen van mijn patiënten.

Foto Sebastian.jpeg

Sebastian Meek

Waarnemend huisarts
BIG nummer 59919508401.
Spreekuur op: maandag, donderdag en vrijdag.

lees meer over Sebastian

Mijn naam is Sebastian Meek en ik ben per januari 2023 werkzaam in de huisartsenpraktijk van Vera Debets. Ik heb mijn geneeskunde-opleiding in Amsterdam gedaan en ben daarna meerdere jaren werkzaam geweest als zaalarts bij de kindergeneeskunde, de kinder- en jeugdpsychiatrie en de interne geneeskunde. Ook heb ik als arts in verschillende vluchtelingenkampen in het buitenland gewerkt voordat ik besloot huisarts te worden. Na mijn opleiding tot huisarts in Amsterdam te hebben voltooid, heb ik samen met mijn vrouw en 2 dochters gewoond en gewerkt op het eiland Texel. Na deze bijzondere en mooie ervaring zijn we nu sinds een jaar woonachtig in het mooie heuvelland.

Ik kijk er ontzettend naar uit om in Mheer te gaan werken, om u en de praktijk beter te leren kennen en om het vak alhier in de volle breedte te mogen uitvoeren.
 

IMG-2547.jpg

Els Debets

Praktijkverpleegkundige
BIG nummer 79002203330.
Werkdagen: woensdagochtend en donderdagochtend.

lees meer over Els

25 Jaar geleden zijn wij in het mooie dorp Mheer komen wonen en werken. Zelf ben ik geboren en opgegroeid in Ridderkerk. In 1979 heb ik de opleiding verpleegkundige gevolgd in Rotterdam en omdat het verplegen van het zieke kind mij aanstond, heb ik aansluitend de opleiding kinderverpleegkundige gevolgd. Mijn hobby's zijn het werken in de tuin en met onze hond wandelen. Met heel veel plezier werk ik in de praktijk en hoop dat nog jaren te kunnen doen.

IMG-2538.jpg

Mandy Leonard

Doktersassistente
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.

lees meer over Mandy

In 2003 ben ik afgestudeerd als doktersassistente. Ik ben altijd werkzaam geweest in een huisartsenpraktijk en heb afgelopen jaar een paar maanden bij het chirurgisch centrum en in het ziekenhuis gewerkt. Toch miste ik het werken in een praktijk, de afwisseling in werkzaamheden en het persoonlijke contact met de patiënten. Sinds januari 2022 ben ik met veel plezier werkzaam als assistente in Mheer. Het werken in een dorpspraktijk spreekt mij erg aan. Ik vind het belangrijk om voldoende tijd te kunnen nemen om goede medische zorg te leveren. Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag

Placeholder.jpg

Gertie Cuijpers

Doktersassistente
Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag.

lees meer over Gertie

Na vele jaren als secretaresse in de advocatuur te hebben gewerkt, ben ik in 2020 begonnen aan een omscholing tot doktersassistente. Het beroep van doktersassistente heeft altijd mijn interesse gehad vanwege de diversiteit aan werkzaamheden en het contact met de patiënten. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag en ik kijk er naar uit  u zo goed mogelijk te woord te staan en verder te helpen.

Foto Nanette 2021.jpg

Nannette Reinartz

Praktijkondersteuner
Diabetesspreekuur, CVRM, COPD en 'stoppen met roken' spreekuur.
Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur.

lees meer over Nannette

Sinds oktober 2006 werk ik in deze praktijk als Praktijkondersteuner (POH).

Ik zie tijdens mijn spreekuren mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, Astma en COPD. Daarnaast geef ik individuele begeleiding aan mensen die willen stoppen met roken.
Ik werk 3 ochtenden per week hier in de praktijk, nl. dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend.
De middagen werk ik als POH in een andere praktijk.
Hiervoor heb ik 23 jaar als wijkverpleegkundige voor het Groene Kruis gewerkt.

Het mooie van mijn werk vind ik de contacten die ik heb!
Als ik kan bijdragen aan verbetering van iemands gezondheid of welbevinden, geeft mij dat veel voldoening.
 

PHOTO-2022-03-21-10-25-15 copy.jpg

Monique Duijckers

Praktijkondersteuner
Diabetesspreekuur, CVRM, hartfalen, COPD en 'stoppen met roken' spreekuur.
Werkdag: elke vrijdag in de even weken van 8.00 tot 17.00 uur. 

lees meer over Monique

Sinds november 2019 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in de praktijk. Met als aandachtsgebieden diabetes mellitus, hart en vaatziekten, astma/ copd en ouderenzorg. 

Hiervoor heb ik 15 jaar als wijkverpleegkundige gewerkt bij Groene KruisDomicura. Ik heb een relatie en een zoon.
 

Rosita.png

Rosita Zeguers

Praktijkondersteuner GGZ
Werkdag: wekelijks op maandag aanwezig. 

lees meer over Rosita

Graag wil ik mensen een luisterend oor bieden en samen hun niet-helpende, automatische gedachten, gevoelens en gedragspatronen ontdekken. Op basis van dit inzicht zoeken we een passende manier om deze te doorbreken zodat mensen anders kunnen omgaan met negatieve ervaringen in hun leven.

Kim.jpg

Kim Neven-Jaegers

Praktijkmanager
Werkdag: dinsdagochtend.

lees meer over Kim

Als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsenpraktijk op diverse onderdelen met als doel te ontzorgen en kwaliteitsverbetering te realiseren. Mijn aandachtsgebieden zijn o.a. personeel, organisatie & beleid, kwaliteit, financieel en middelen.